پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال قهرمان>>
آی فاز داد این باخت پرسپولیس:1. (5):... من که خیلی حال کردم:yes:... تا این قطبی باشه که دیگه شاخ نشه واسه حریفاش:na:...دقت کردید هر وقت هم میبازن سریع زوم میکنن رو داور بیچاره:rofl: !!! آخه این داور چه گناهی کرده من نمیدونم ؟! :1~@$S (8):من که به اتفاق دوستان داشتم مسابقه رو میدیدم ... اون گل رو که خوردن ... گفتم اگه بازی با همین نتیجه تموم بشه اینا گیر میدن به داور بیچاره... که همینطورم شد...:1. (9): در صورتی که داور کاملا درست و سالم قضاوت کرد:hmm2: ... شاهد بودید که به فجر حدود 7 تا کارت زرد داد:1. (32):... کاملا در این بازی برتری از آن فجر بود و پرسپولیسیها هیچ حرفی واسه گفتن نداشتند... :1. (20):
حالا اینا رو ول کنین ... آبی رو عشقه !!! قهرمان لیگ ... جام خلیج فارس :love:
بی خیال شو وحید جان ، من نمی دونم چرا تیمشون باخته میان توی تاپیکشون میگن آبی های کثیف !
آبی های کثیف یا قرمز های عقده ای ، مساله این است !
پ.ن. : مهراد هوای تاپیک پرسپولیس رو بیشتر داشته باش ! ...
نقل قول:
بی خیال شو وحید جان ، من نمی دونم چرا تیمشون باخته میان توی تاپیکشون میگن آبی های کثیف !
آبی های کثیف یا قرمز های عقده ای ، مساله این است !
پ.ن. : مهراد هوای تاپیک پرسپولیس رو بیشتر داشته باش ! ...
اوه اوه راستی حواسم اصلا به این نبود ... باشه خیالی نیست... ما ککمون از این چیزا نمیگزه !!! ولی اینو داشته باشن تا بعد ... از حسادت زیادیه... تقصیر ندارن بیچاره ها ...! یادمه که ساسان یه پست اونجا زده بود به ن.ق اخبار فوتبال... الان میبینم که همونم پاک شده !!! آخه این رسمشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gasp::1. (8)::1. (8)::1. (8):
برد شیرین استقلال رو به همتون تبریک می گم.:give_rose: :party: خیلی حال داد مخصوصا بعد از باخت دیروز پرسپولیس :1. (38): :1. (40): :lol:
قسمت نشد بریم استادیم ، حیف شد:1. (28):
بی خیال
صدبار گفتم یه بار دیگه هم روش :
استقلال زلزله همینه همینه
اینم اضافه میکنم که :
سرور هرچی لنگیه
امیرقلعه نوعیه
لامسب هرچی تیم صدر نشینه میخوره به استقلال میاد پایین، اون از پیکان ، اینم از ذوب آهن ، دیگه وقت صدر نشینی خودمونه
حریف نداریم دیگه به خدا
به امید قهرمانی
استقلال تهران با 2 گل بر ذوب آهن غلبه كرد
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي استقلال و ذوب آهن اصفهان در هفته سيزدهم ليگ برتر با نتيجه 2 بر صفر به سود آبي پوشان به اتمام رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي آغاز شد.
نيمه اول اين بازي با نتيجه صفر بر صفر به پايان رسيد.
در دقيقه 77 داور خطاي دروازه بان ذوب آهن را به دليل تاخير در ارسال توپ اعلام كرد و حسين كاظمي اين ضربه خطا را به گل تبديل كرد. در ادامه بازي نيز در دقيقه 84 مجتبي جباري گل دوم آبي پوشان را به ثمر رساند.
قضاوت اين ديدار بر عهده محسن قهرماني بود و به هيچ بازيكني كارت زرد نشان نداد.
استقلال با اين پيروزي با 24 امتياز در رده سوم باقي ماند و ذوب آهن با 25 امتياز در رده دوم جدول ماند.
بازيكنان استقلال: وحيد طالب لو، پژمان منتظري، پيروز قرباني، هادي شكوري، خسرو حيدري، ميثم منيعي، حسين كاظمي، مجتبي جباري، فابيو جان واريو، سياوش اكبرپور(78 فرهاد مجيدي)، آرش برهاني(71- علي عليزاده)
سرمربي: امير قلعه نويي
بازيكنان ذوب آهن: عيسي اندوي، سيد محمد حسيني، محمد صلصالي، فرشيد طالبي، حسن اشجاري، كاسترو(89- مجيد باجلان)، مجمد رضا خلعتبري، محمد منصوري، مصطفي صالحي نژاد(76- بابك رضي)، شاهين خيري(90- سينا عشوري)، اسماعيل فرهادي
سرمربي: منصور ابراهيم زاده
پیش به سوی قهرمانی >>>>>>>>>>>>>>>>:1~@$S::1~@$S::1~@$S:
دقت کردید که تیما وقتی از استقلال 1 گل میخورن ، ترس ویرانگری که می افته به جونشون شیرازه تیمشون رو میپاشونه ، ترس از اینکه بلایی که سر استقلال اهواز ، پاس همدان ، فجر و ... سرشون بیاد .یعنی پشت سر هم گل میخورن ،
این رو میگن قدرت آبی
بین همه عشق های دنیا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
درادامه هفته سيزدهم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران برتر جمعه شب تيم استقلال تهران مقابل ذوب آهن اصفهان به برتري دست يافت و هفتمين پيروزي خود را در فصل جاري جشن گرفت . به گزارش ايرنا، در اين ديدار كه درحضور بيش از ۵۰هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد تيم استقلال با گلهاي حسين كاظمي در دقيقه ۷۶و مجتبي جباري در دقيقه ۸۴توانست بر تيم ذوب آهن غلبه كند.
تيم ذوب آهن اصفهان در ديدار مقابل استقلال تهران كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد تا دقيقه ۴۰بازي با ارائه يك بازي منطقي و اداره ميدان توانست اين نيمه را با تساوي به پايان برساند.
اين درحالي است كه مهاجمان استقلال در اين نيمه نتوانستند از موقعيتهاي بدست آمده به خوبي استفاده كنند.
درنيمه دوم اين ديدار بازيكنان تيم استقلال با ارائه يك بازي هجومي و استفاده از كنارههاي زمين توانستند در دقيقه ۷۶به گل دست يابند اين روند همچنان ادامه يافت تا استقلال توسط جباري دردقيقه ۸۴به گل دوم رسيد دراين ديدار عيسي اندوي دروازه بان ذوب آهن بازي خوبي را به نمايش گذاشت و موقعيتهاي فراواني را از بازيكنان استقلال گرفت.
تيم استقلال تهران با كسب اين پيروزي ۲۴امتيازي شده و در رده سوم جدول رده بندي باقي ماند.
قضاوت اين ديدار برعهده محسن قهرماني بود. حيدر شكور و حسن كامراني فر وي را در امر قضاوت كمك كردند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوشحالم از این که استقلال بار دیگه ثابت کرده که سرور بعضی تیم هاست !
تبریک میگم به همه ی عزیزان ، فوق العاده بازی کردیم امروز ، ذوب آهن هیچ کاری نتونست بکنه ، ماشاءالله فرهاد مجیدی ، ماشاءالله کاظمی ... :party:
راستی بچه ها اینجا رو بخونید : "
ابراهيم زاده: گلهاي استقلال تهران تاكتيكي نبود
"
اینو نمی گفت چی می گفت به نظرتون ؟!